Events

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Een aantal keer per jaar organiseren we events voor iedereen binnen Shadowzone Gaming. In principe doen we 2 lan-party's per jaar organiseren en eventueel nog een meeting met leuke activiteit in de eerste maanden van het jaar. Deze momenten zijn het belangrijkst binnen onze community. Het versterkt het groepsgevoel en je leert elke keer weer nieuwe mensen. Na een event zien we een grotere en hechtere binding tussen de leden die zijn gekomen en we praten er nog heel lang over na. Kom jij ons ontmoeten op het volgende event? Hopelijk tot snel!

Event 8: 26-29 mei 2022

De inschrijvingen zijn officieel geopend. Bekijk onze Discord server voor meer informatie.

Event 7: 10-12 september 2021

Corona bleef maar doorgaan, wat bij dit event net zoals bij het zesde event zorgde voor veel onzekerheid of dit event kon plaatsvinden. Uiteindelijk konden we gelukkig, met de nodige maatregelen, er toch een mooi weekend van maken.

Tijdens dit weekend hebben we ook een eerste echte groepsfoto gemaakt met de aanwezigen.

Event 6: 25 t/m 27 september 2020

Door de COVID-19 pandemie was het lange tijd onzeker of het event plaats kon vinden, maar gelukkig kon het event uiteindelijk met de juiste maatregelen in acht genomen toch plaatsvinden.

Event 5: 12-13 februari 2020

Een gezellige nieuwjaarsborrel in Limburg waar de carnaval in alle drukte bezig was. Natuurlijk hebben alle carnavalsleken uit Shadowzone mogen meemaken hoe de Limburgers carnaval vieren. Het bestuur was een dag eerder aanwezig voor een teambuildingsactiviteit....Jeu de Boules, zoals te zien is op de foto hiernaast.

Event 4: 4 t/m 6 oktober 2019

Onze tweede LAN-party was net zoals de eerste een groot succes.

Event 3: 31 mei t/m 2 juni 2019

Het derde event was onze eerste LAN-party! Tijdens deze lan-party hebben we diverse toernooien georganiseerd, uitgebreid gebarbecued en samen plezier gemaakt. Het was absoluut een geslaagd weekend en na dit event zijn plannen gemaakt om ieder jaar twee LAN-party's te organiseren en een event die geen LAN-party is.

Event 2: 15-16 december 2018

In Noord-Limburg hebben we een kerstfeest georganiseerd. Een mooi event met leuke activiteiten zoals bowlen en vooral veel plezier hebben met zijn allen, zoals Gerard die over een hegje heen viel nadat hij dacht erover te kunnen springen.

Event 1: 21-22 juli 2018

Het eerste event was een gezellige bbq in Emmen. Iedereen leerde de gezichten achter de schermen kennen en samen hebben we er een mooi weekend van gemaakt met bbq'en, buikschuiven en 's nachts om 2 uur nog ff naar de McDonalds gaan. Na dit event wisten we het zeker: we moeten vaker events organiseren.