Events

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Een aantal keer per jaar organiseren we events voor iedereen binnen Shadowzone Gaming. In principe doen we 2 lan-party's per jaar organiseren en eventueel nog een meeting met leuke activiteit in de eerste maanden van het jaar. Deze momenten zijn het belangrijkst binnen onze community. Het versterkt het groepsgevoel en je leert elke keer weer nieuwe mensen. Na een event zien we een grotere en hechtere binding tussen de leden die zijn gekomen en we praten er nog heel lang over na. Kom jij ons ontmoeten op het volgende event? Hopelijk tot snel!

Event 7: 10-12 september 2021 (hopelijk!!)

Dit jaar vind het event plaats van 10 t/m 12 september te Luttelgeest.

LET OP: het event kan alleen doorgaan wanneer de coronamaatregelen dit toelaten.

Je kunt je inschrijven via de volgende link: https://forms.gle/64dX3wkzd1yLvUUS9

We hopen dat we met zijn allen er weer een mooi event van kunnen maken!!

Event 6: 25 t/m 27 september 2020

25 t/m 27 september is de volgende Shadowzone Lan-party. De ontwikkelingen van het coronavirus zien er goed uit, maar we kunnen helaas nog niks met duidelijkheid zeggen. Daarom hebben we tijdens de maandelijkse vergadering van het bestuur hier goed over gesproken en willen we jullie iets geven om naar uit te kijken. Wel benadrukken we dat het onder voorbehoud is en we het dus (helaas) nog niet definitief kunnen maken.

Event 5: 22-13 februari 2020

Een gezellige nieuwjaarsborrel in Limburg waar het carnaval in alle drukte bezig was. Natuurlijk hebben alle carnavalsleken uit Shadowzone mogen meemaken hoe de Limburgers carnaval vieren. Ze zijn nog steeds getraumatiseerd...

Event 4: 4 t/m 6 oktober 2019

De tweede LAN-party in Luttelgeest

Event 3: 31 mei t/m 2 juni 2019

De eerste LAN-party bij Luttelgeest wat natuurlijk een groot succes was!

Event 2: 15-16 december 2018

Het kerstfeest was in Noord-Limburg waar we gezellig een weekendje plezier hebben gehad. Een mooi event met leuke activiteiten zoals bowlen en vooral veel plezier hebben met zijn allen, zoals Gerard die over een heg heen valt.

Event 1: 21-22 juli 2018

Het eerste event was een gezellig bbq in het mooie Emmen. Iedereen leerde de gezichten achter de schermen kennen en samen hebben we er een mooi weekend van gemaakt met bbq'en, buikschuiven en 's nachts om 2 uur nog ff naar de mcdonalds gaan natuurlijk.