Events

Een aantal keer per jaar organiseren we events voor iedereen binnen Shadowzone Gaming. In principe organiseren we twee lan-party's per jaar, een event met activiteit in het voorjaar en een jaarlijks festival weekend. Deze momenten zijn het belangrijkst binnen onze community. Het versterkt het groepsgevoel en je leert elke keer weer nieuwe mensen kennen. Na een event zien we een grotere en hechtere binding tussen de leden die zijn gekomen en we praten er nog heel lang over na. Kom jij ons ontmoeten op het volgende event? Hopelijk tot snel!

2023: 10-jarig jubileum

Zie deze pagina voor alle info rondom het jubileumjaar

Event 10: 25-26 maart 2023

De inschrijvingen zijn geopend. Bekijk onze Discord server voor meer informatie.

Event 9: 30 september - 2 oktober 2022

Event 9 vond plaats in Noord-Limburg met een weekend vol activiteiten. Met allerlei activiteiten zoals een pubquiz, bowlen, zwemmen en een moordspel was dit weer een overgetelijk weekend!

Qmusic Foute Party: 24 - 26 juni 2022

In 2020 heeft een aantal personen uit Shadowzone besloten om naar de Qmusic Foute Party in Den Bosch te gaan. Helaas kon dit niet doorgaan door corona. Na twee jaar wachten kon het eindelijk plaatsvinden. Het was een weekendje op een vakantiepark en zaterdag naar de Qmusic Foute Party.

Event 8: 26 - 29 mei 2022

Het eerste event na de covid-19 pandemie was absoluut weer een succes! We kunnen terugblikken op Willian die weer heerlijk in slaap viel in zijn bureaustoel (3 nachten achter elkaar!!!), Joey die het voor elkaar kreeg om hamburgers frituren bijna te verpesten en Jeremy die het zichzelf in de eerste nacht al heeeelll moeilijk maakte om het weekend vol te kunnen houden.

Event 7: 10 - 12 september 2021

Corona bleef maar doorgaan, wat bij dit event net zoals bij het zesde event zorgde voor veel onzekerheid of dit event kon plaatsvinden. Uiteindelijk konden we gelukkig, met de nodige maatregelen, er toch een mooi weekend van maken.

Tijdens dit weekend hebben we ook een eerste echte groepsfoto gemaakt met de aanwezigen.

Event 6: 25 - 27 september 2020

Door de COVID-19 pandemie was het lange tijd onzeker of het event plaats kon vinden, maar gelukkig kon het event uiteindelijk met de juiste maatregelen in acht genomen toch plaatsvinden.

Event 5: 12 - 13 februari 2020

Een gezellige nieuwjaarsborrel in Limburg waar de carnaval in alle drukte bezig was. Natuurlijk hebben alle carnavalsleken uit Shadowzone mogen meemaken hoe de Limburgers carnaval vieren. Het bestuur was een dag eerder aanwezig voor een teambuildingsactiviteit....Jeu de Boules, zoals te zien is op de foto hiernaast.

Event 4: 4 - 6 oktober 2019

Onze tweede LAN-party was net zoals de eerste een groot succes.

Event 3: 31 mei - 2 juni 2019

Het derde event was onze eerste LAN-party! Tijdens deze lan-party hebben we diverse toernooien georganiseerd, uitgebreid gebarbecued en samen plezier gemaakt. Het was absoluut een geslaagd weekend en na dit event zijn plannen gemaakt om ieder jaar twee LAN-party's te organiseren en een event die geen LAN-party is.

Event 2: 15 - 16 december 2018

In Noord-Limburg hebben we een kerstfeest georganiseerd. Een mooi event met leuke activiteiten zoals bowlen en vooral veel plezier hebben met zijn allen, zoals Gerard die over een hegje heen viel nadat hij dacht erover te kunnen springen.

Event 1: 21 - 22 juli 2018

Het eerste event was een gezellige bbq in Emmen. Iedereen leerde de gezichten achter de schermen kennen en samen hebben we er een mooi weekend van gemaakt met bbq'en, buikschuiven en 's nachts om 2 uur nog ff naar de McDonalds gaan. Na dit event wisten we het zeker: we moeten vaker events organiseren.