Bestuur

Adri Kerstens | Aadjuh

Portefeuille

  • Algemene zaken

  • ICT

  • Externe zaken


Ik ben Adri Kerstens uit Nieuw-Amsterdam. In 2013 heb ik met mijn vrienden een clan opgezet in een game wat in de game al snel uitgroeide tot een bekende en grote Nederlandse clan aangezien wij een aantal erg actieve spelers hadden. Hier is ShadowZone begonnen. Wij speelden veel verschillende games en in begin 2018 hebben wij alle losse in-game clans omgezet naar een community. Hiermee is Shadowzone Gaming ontstaan. Dit doe ik vanaf dag één met veel plezier, ondanks dat ik een casual gamer ben.


Wat doe je naast Shadowzone allemaal?

Ik ben ICT’er van beroep en vul momenteel de rol in als support engineer. Hier werk ik voor een aantal klanten met veel diversiteit. Met mijn ICT kennis onderhoud ik de hosted server voor Shadowzone (denk aan Minecraft, FiveM etc) . Tevens bestaat mijn hobby eigenlijk uit alles wat met Auto’s te maken heeft: driften, Racen, meetings en veel plezier hebben met vrienden tijdens het aanpassen van auto’s.


Wat heeft Shadowzone jou gebracht?

Ja dit is een lastige vraag voor mij aangezien ik zelf ooit met Shadowzone, samen met vrienden en mijn broertjes, ben begonnen waardoor ik Shadowzone als deel van me zie. Momenteel vervul ik de rol van algemene zaken wat simpelweg inhoudt dat ik mij vooral bezighoud met de grote en overkoepelende vraagstukken. Mijn medebestuurders hebben een goed inzicht binnen datgene waarvoor zij verantwoordelijk zijn, waardoor we met zijn allen altijd de beste oplossing kunnen vinden voor elke uitdaging. Ik sta binnen Shadowzone bekend als iemand waarbij je altijd kunt aankloppen zodra er een probleem is of als je ergens niet uitkomt met iemand. Wij hopen dat dit kan groeien tot een bekende naam binnen Nederland en een naam waarmee wij spelers bij elkaar zullen brengen en misschien ooit wel een team van de beste spelers op een E-sports toernooi zullen hebben.


Email: adri.kerstens@shadowzone.nl

Jordy Pouwels | mrPauwHaan

Portefeuille:

  • Algemene zaken

  • Interne zaken

  • Juridische zaken


Ik ben Jordy Pouwels uit Meerlo en sinds april 2018 bestuurder bij Shadowzone Gaming. Ik ben hierna meteen begonnen met het idee om een event te organiseren voor de community. Juli 2018 was het eerste event en vanwege het succes werd besloten om een paar keer paar jaar events te gaan organiseren. Op het begin organiseerde ik veel zelf, maar al gauw groeide de community dusdanig dat we een team nodig hadden die het bestuur op zich wilde nemen. Ik ben nu vooral verantwoordelijk voor de geldzaken en communicatie. Ik doe dit nog altijd met heel veel plezier!


Wat doe je naast Shadowzone allemaal?

Ik studeer momenteel International Business aan de School of Business and Economics van Maastricht University. Daarnaast ben ik External Relations van de Double Series Committee bij SCOPE Maastricht, teamleider bij Thielen Castenray BV, actief commissielid bij Rabobank Inspire Noord-Limburg, EHBO'er en alumnus van het internationale leiderschapstraject Camp Rising Sun. Verder kun je me 2-3x per week vinden in de sportschool, game ik regelmatig, ga ik in het weekend graag uit met vrienden en hou ik van reizen.


Wat heeft Shadowzone jou gebracht?

Als bestuurder heb ik organisatorische, leidinggevende en communicatieve skills ontwikkeld en verbeterd. Verder heb ik er een aantal goede vrienden aan overgehouden waar ik dagelijks contact mee heb en ben ik zelfs met iemand van de vereniging (Dylan) een week lang naar het Europees Parlement te Brussel geweest.


Email: jordy.pouwels@shadowzone.nl

Milan Krabben | milank96

Portefeuille:

  • Events


Ik ben Milan Krabben uit Emmen. In juli 2018 kreeg ik een adviserende rol op de achtergrond en hielp ik zo met beslissingen nemen. In december van hetzelfde jaar heb ik samen met Jordy het kerstfeest georganiseerd, waarna ik in januari 2019 bestuurder werd. Ik hou mij nu vooral bezig met advies geven en het organiseren van events.


Wat doe je naast Shadowzone allemaal?

Ik studeer Social Work aan de Hanzehogeschool te Groningen. Daarnaast ben ik 2 keer per week te vinden in het zwembad van Emmen waar ik Waterpolo speel. Verder werk ik bij Center Parcs de Huttenheugte als badmeester.


Wat heeft Shadowzone jou gebracht?

Ik heb een hoop nieuwe vrienden gemaakt en ik heb veel nieuwe games ontdekt. Ik spijker hierbij ook aan mijn sociale en organisatorische skills.


Email: milan.krabben@shadowzone.nl

Joey van der Houven | RTLX

Portefeuille:

  • Financiën


Hallo allemaal! Ik zal mij eventjes snel voorstellen! Mijn naam is Joey van der Houven en ik ben 20 jaar oud. Ik ben woonachtig in Maassluis. Sinds mid 2020 ben ik betrokken geraakt in de vereniging van Shadowzone Gaming en ben hierna eerst lid geworden en een tijdje later in het bestuur terechtgekomen. Ik hou mij vooral samen met Jordy bezig met de financiële kant van Shadowzone!


Wat doe je naast Shadowzone allemaal?

Naast Shadowzone heb ik een druk leven. Ik heb al 6 jaar een vaste relatie, ik ben 2 keer per week actief bij de muziekvereniging van Schipluiden waarbij ik bij beide orkesten baritonsaxofonist ben en in het opleidingsorkest mij in de commissie bezig hou. Hiernaast studeer ik accountancy en werk ik 2 dagen per week in dit vak op kantoor. Ook ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijfje samen met een tweetal vrienden welke gespecialiseerd zijn in het bouwen van custom-pc’s.


Wat heeft Shadowzone jou gebracht?

Shadowzone Gaming is een gezellige vereniging waarbij we allemaal 1 dezelfde hobby hebben maar toch allemaal net iets anders zijn! Via een lid van de vereniging ben ik binnen komen rollen en ben ik erg actief sindsdien in voornamelijk COD:MW en FiveM Kruisdam. De eerste meeting (LAN-party) waar ik bij was, was in september 2020, lekker met dat corona. Ondanks corona was het een hartstikke tof event en hoop ik nog meer mensen hier te ontmoeten!


Email: joey.vanderhouven@shadowzone.nl