Bestuur

Adri Kerstens | Aadjuh

adri.kerstens@shadowzone.nl

Portefeuille

  • Algemene zaken

  • ICT

Bestuurder sinds
29 januari 2013

EmailLinkedInInstagram

Ik ben Adri Kerstens uit Nieuw-Amsterdam. In 2013 heb ik met mijn vrienden een clan opgezet in een game. Aangezien wij een aantal erg actieve spelers hadden groeide dat al snel uit tot een bekende en grote Nederlandse clan. Hier is ShadowZone, zoals het toen heette, begonnen. Wij speelden veel verschillende games en in begin 2018 hebben wij alle losse in-game clans omgezet naar een community. Hiermee is Shadowzone Gaming ontstaan. Dit doe ik vanaf dag één met veel plezier, ondanks dat ik een casual gamer ben.


Wat doe je naast Shadowzone allemaal?

Ik ben ICT’er van beroep en vul momenteel de rol in als ICT consultant. Hier werk ik voor een aantal klanten met veel diversiteit. Met mijn ICT kennis onderhoud ik de hosted server voor Shadowzone (denk aan Minecraft, FiveM etc) . Tevens bestaat mijn hobby eigenlijk uit alles wat met auto’s te maken heeft: driften, Racen, meetings en veel plezier hebben met vrienden tijdens het aanpassen van auto’s.


Wat heeft Shadowzone jou gebracht?

Ja dit is een lastige vraag voor mij aangezien ik zelf ooit met Shadowzone, samen met vrienden en mijn broertjes, ben begonnen. Hierdoor zie ik Shadowzone als deel van me. Ik ben verantwoordelijk voor alle technische zaken in de vereniging. Denk hierbij aan de servers onderhouden, maar ook de technische apparatuur voor de events. Daarnaast vervul ik de rol van algemene zaken. Dit houdt simpelweg in dat ik mij bezighoud met de grote en overkoepelende vraagstukken. Mijn medebestuurders hebben een goed inzicht binnen datgene waarvoor zij verantwoordelijk zijn, waardoor we met zijn allen altijd de beste oplossing kunnen vinden voor elke uitdaging. Ik sta binnen Shadowzone bekend als iemand waarbij je altijd kunt aankloppen zodra er een probleem is of als je ergens niet uitkomt met iemand. Wij hopen dat de vereniging kan groeien tot een bekende naam binnen Nederland en een naam waarmee wij spelers bij elkaar zullen brengen en misschien ooit wel een team van de beste spelers op een E-sports toernooi zullen hebben.

Jordy Pouwels | mrPauwHaan

jordy.pouwels@shadowzone.nl

Portefeuille:

  • Interne zaken

  • Externe zaken

Bestuurder sinds
25
april 2018

EmailLinkedInInstagram

Ik ben Jordy Pouwels uit Meerlo en in april 2018 werd ik gevraagd om bestuurder bij Shadowzone Gaming te worden. Dat wilde ik wel onder de voorwaarde dat we een fysiek evenement zouden gaan organiseren. Ik ben direct begonnen met de organisatie voor dit eerste event. Deze vond plaats in juli 2018 en vanwege het succes werd besloten om een paar keer paar jaar events te gaan organiseren. Op het begin organiseerde en regelde ik veel zelf, maar al gauw groeide de community dusdanig dat we een team nodig hadden die het bestuur op zich wilde nemen. Ik ben nu vooral verantwoordelijk voor de interne en externe zaken. Hieronder valt de de communicatie binnen de vereniging, maar ook het gedeelte hoe we als vereniging naar buiten toe zichtbaar zijn. Daarnaast hou ik me bezig met overkoepelende vraagstukken en de strategie. Ik ben nog altijd met veel plezier bestuurder van deze vereniging.


Wat doe je naast Shadowzone allemaal?

Ik studeer momenteel BSc International Business aan de School of Business and Economics van Maastricht University. Daarnaast ben ik actief als External Relations Manager binnen een commissie van mijn studievereniging, teamleider bij een lokaal bedrijf, evenementenhulpverlener en alumnus van het internationale leiderschapstraject Camp Rising Sun. Verder game ik regelmatig, ga ik graag uit met vrienden en hou ik van reizen.


Wat heeft Shadowzone jou gebracht?

Als bestuurder heb ik organisatorische, leidinggevende en communicatieve skills ontwikkeld en verbeterd. Verder heb ik er een aantal goede vrienden aan overgehouden waar ik dagelijks contact mee heb en ben ik zelfs met iemand van de vereniging een week lang naar het Europees Parlement te Brussel geweest. Daarnaast ben ik ontzettend trots wat we in de afgelopen vijf jaar hebben weten neer te zetten. Van een kleine groep gamers is het uitgegroeid tot een nationale vereniging en dat was niet mogelijk zonder de inzet van alle leden.

Milan Krabben | milank96

milan.krabben@shadowzone.nl

Portefeuille:

  • Events

  • Sectie Games

Bestuurder sinds
25 januari 201
9

EmailLinkedInInstagram

Ik ben Milan Krabben uit Emmen. In juli 2018 kreeg ik een adviserende rol op de achtergrond en hielp ik zo met beslissingen nemen. In december van hetzelfde jaar heb ik samen met Jordy het kerstfeest georganiseerd, waarna ik op 25 januari 2019 bestuurder werd. Ik hou mij nu vooral bezig met de organisatie van events en online activiteiten.


Wat doe je naast Shadowzone allemaal?

Momenteel zit ik het laatste jaar van de bachelor Social Work aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Hiernaast speel ik in het tweede team van Esta (het waterpolo team van Emmen). Hiervoor trainen ik zo'n 2 à 3 keer in de week en speel ik voornamelijk wedstrijden in oost en noord Nederland. Hiernaast werk ik als badmeester bij Centerparcs de Huttenheugte. Naast het toezicht houden hou ik mij bezig met de waterkwaliteit en geef ik activiteiten zoals aquafit.


Wat heeft Shadowzone jou gebracht?

Door Shadowzone heb ik een hoop nieuwe mensen leren kennen die verspreid zijn over het hele land. Alle Shadowzoners hebben één gemeenschappelijke interesse, namelijk gamen. Dit zorgt ervoor dat eigenlijk met iedereen wel een praatje te maken valt binnen de Discord server. Tijdens de afgelopen jaren heb ik een aantal mooie events mogen organiseren die ik elke keer beter probeer te maken! Hierbij werk ik dus ook aan mijn organisatorische skills.

Joey van der Houven | RTLX

joey.vanderhouven@shadowzone.nl

Portefeuille:

  • Financiën

Bestuurder sinds
26 september
2020

EmailLinkedInInstagram

Mijn naam is Joey van der Houven, 21 jaar oud en woonachtig in Maassluis. Sinds mid 2020 ben ik betrokken geraakt in deze prachtige vereniging, Shadowzone Gaming. Vrij kort nadat ik betrokken raakte ben ik lid geworden en een tijdje later in het bestuur terechtgekomen. Ik hou mij vooral bezig met de financiële kant van de vereniging!


Wat doe je naast Shadowzone allemaal?

Naast Shadowzone heb ik een druk leven. Ik heb al 7 jaar een vaste relatie, ik ben twee keer per week actief bij de muziekvereniging van Schipluiden waarbij ik bij beide orkesten saxofonist ben en in het opleidingsorkest betrokken ben in een commissie. Daarnaast ben ik Assistent-Account en studeer ik door om accountant te worden.


Wat heeft Shadowzone jou gebracht?

Shadowzone Gaming is een gezellige vereniging waarbij we allemaal één dezelfde hobby hebben, maar toch allemaal net iets anders zijn! Via een lid van de vereniging ben ik uitgenodigd en zo in de vereniging terechtgekomen. Sindsdien ben ik voornamelijk actief in Call of Duty en FiveM. De eerste meeting (LAN-party) waar ik bij was, was in september 2020. Helaas vond dit plaats tijdens corona. Ondanks de pandemie was het een hartstikke tof event en ik hoop nog meer mensen te kunnen ontmoeten tijdens onze events!

Voormalig bestuurders

Dennis
Bakker


14 mei 2020
-
25 april 2021

Jessy
Voordouw


26 september
2020
-
25 april 2021

Stefan Kamphorst


3 juli 2019

-
25 april 2021